Kalan Süre

Haberler

Ticarete güzellik katanların buluşması Mersin Kozmetik Fuarı

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük güzellik fuarı Mersin Kozmetik - Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında CNR Expo Mersin Yenişehir Fuar Merkezi’nde organize edilecek.
 
2 milyar dolarlık bir ticaret hacmi bulunan Türk güzellik ve kozmetik sektörüne büyük katkılar sağlayacak olan fuar, başta Mersin ve çevre iller olmak üzere Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri için yeni iş fırsatları yaratacak. Güzellik ve kozmetik sektörünün en yenilikçi ürün ve trendlerinin binlerce ziyaretçi için sergileneceği fuar, iç piyasanın yanı sıra yakın coğrafyadan çok sayıda yabancı sektör alıcısını da misafir edecek. 200’ü aşkın firmanın ürün ve hizmetlerini sergileyeceği fuar, Orta Doğu, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden alım gruplarını ağırlayacak.
 
 
Kozmetik, güzellik, bakım ve medikal estetiğe dair her şeyin tek çatı altında buluşacağı fuar, birbirinden eğitici ve renkli uygulamalarıyla da 4 gün boyunca ziyaretçiler için adeta cazibenin merkezi haline gelecek.
 
Siz de, Akdeniz bölgesinin en büyük güzellik buluşması olan Mersin Kozmetik Fuarı’nın eşsiz ticaret imkânlarından faydalanmak için yerinizi alın.