Kalan Süre

Haberler

Güzellik ve kişisel bakımın yenilikleri Mersin’de

Güzellik, kozmetik ve kişisel bakım sektörlerine dair tüm yeniliklerin sergileneceği, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük güzellik organizasyonu Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde organize edilecek. 
 
 
 
10. Mersin Evlilik ve Çeyiz Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding tarafından hayata geçirilecek. Mersin ve yakın illeri başta olmak üzere Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde hizmet veren sektör temsilcilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek olan Mersin Kozmetik Fuarı sektörünün, 2020’ye dair ticari umutlarını yeniden canlandıracak.   
 
Dermatologlar, estetik cerrahlar, güzellik merkezi sahipleri, güzellik uzmanları, kuaförler, satın alma yöneticileri ve yeni yatırım yapacak girişimciler, Kovid 19 salgını nedeni ile erteledikleri cihaz, ürün ve hizmet siparişlerinin alımını Mersin Kozmetik Fuarı’ndan yapacak.