Kalan Süre

Haberler

Güzellik sektörü bu kez Mersin için hazırlanıyor

Akdeniz, Ege, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kozmetik, güzellik ve kişisel bakım ürün taleplerine karşılık verecek olan Mersin Kozmetik Fuarı,15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.
 
 
CNR Holding tarafından hayata geçirilecek olan fuar, dermatologlar, estetik cerrahlar, güzellik merkezi sahipleri, güzellik uzmanları, kuaförler, SPA, otel yöneticileri, meslek odaları ve dernekler tarafından ziyaret edilecek. Kozmetik, güzellik ve kişisel bakım sektörüne dair tüm ürün ve hizmetlerin sergileneceği fuar, birçok etkinlik ve workshoplara da ev sahipliği yapacak. 
 
Geniş ürün yelpazesine bir adımda ulaşıp zaman kazanmak, kozmetik ve kişisel bakım sektörlerindeki son trendleri öğrenmek, üreticilerin, tedarikçilerin, toptancıların ve perakendecilerin de içinde bulunduğu yüzlerce firma ile irtibat kurmak, fuara özel kampanyalardan ve etkinliklerden faydalanmak isteyen sektör profesyonellerine eşsiz bir ticaret fırsatı sunacak olan fuar, Türkiye’nin yakın coğrafyasından çok sayıda yabancı sektör alıcısını da misafir edecek.