Kalan Süre

Haberler

Akdeniz’in incisi Mersin güzellik fuarıyla büyüledi

Güzellik ve kozmetik sektörünün yakından takip ettiği Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, 200’ü aşkın markaya ev sahipliği yaptı. Saç bakım ürünlerinden kozmetik ürünlerine, estetik bakım ürünlerinden kuaför bakım ürünlerine kadar binlerce ürünün sergilendiği fuarı, 4 günde binlerce kişi ziyaret etti.
 
 
Akdeniz Bölgesi’nin en büyük güzellik fuarı olan Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile gerçekleştirildi. Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan fuar CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından; T.C. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD), Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası (MERBEK), Mersin Güzellik Uzmanları Derneği (MERGUD) işbirliği ve KOSGEB desteğiyle organize edildi.
 
 
Sektöre yeni iş fırsatları sundu
 
200’ün üzerinde markanın saç bakımından kozmetiğe, estetik bakımından kuaför bakımına kadar birbirinden özel ürünlerin tanıtıldığı fuarı 4 günde binlerce sektör profesyoneli ziyaret etti. Başta Mersin ve çevre iller olmak üzere Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ni yakından ilgilendiren fuar, katılımcı firmalara ve sektör profesyonellerine yeni iş fırsatları sundu. 2 milyar dolarlık bir ticaret hacmi bulunan Türk güzellik ve kozmetik sektörü de fuarda yoğun ilgi gördü.
 
 
Fuarda yeni ürün ve ekipmanlar tanıtıldı
 
Fuarda kişisel bakım ürünleri, parfümler & deodorantlar, profesyonel güzellik & kuaför ekipmanları, renkli kozmetik, doğal kozmetik, dermo kozmetik, bebek kozmetik ürünleri, estetik ürünleri & ekipmanları, medikal estetik dermatoloji ürün ve ekipmanları, ham maddeler, paketleme & makinalar, private label & fason üretim, tırnak bakımı & tırnak süsleme, temizlik & hijyen ürünleri, spa-wellness & fitness ürün ve ekipmanlarına dair yenilikler tanıtıldı.